آیا قصد دارید تا سرعت سایت وردپرسی خود را افزایش دهید؟ ما در این مقاله 24 روش متنوع را برای شما شرح دادهایم. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی این 24 روش بپردازیم.
آیا قصد دارید تا سرعت سایت وردپرسی خود را افزایش دهید؟ سرعت بالای وبسایت، به تجربهی کاربری (User Experience)، افزایش ترافیک سایت و روند سئو سایت وردپرسی شما کمک بسیار زیادی را خواهد کرد. ما در این مقاله، بهترین راههای افزایش سرعت سایت وردپرسی را به شما خواهیم گفت. پس در ادامه با ما همراه باشید.
ما در این مقاله قرار نیست تا روشهایی پیش پا افتاده را به شما معرفی کنیم و تمرکز ما روی این است که جمعترین مقاله بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی را برای شما تدارک ببینیم.
این مقاله به طور کامل به شما توضیح خواهد داد که چرا سرعت بارگزاری وبسایت مهم است و چه مواردی باعث کند شدن و سریعتر شدن سرعت سایت وردپرسی شما خواهد شد.
برای راحتتر کردن کار شما، جدولی را آماده کردهایم که بتوانید در کسری از ثانیه، به قسمت مورد علاقهی خود رفته و آن را مطالعه نمایید.
چرا سرعت بارگزاری از اهمیت بالایی برای وبسایت وردپرسی شما برخوردار است؟
تحقیقات از سال 2000 تا 2016 نشان داده است که صبر و حوصلهی مردم برای باز شدن یک وبسایت، از 12 ثانیه به 7 ثانیه رسیده است.
این چه ربطی به مالکین وبسایتها دارد؟
شما زمان کمی را دارید که محتوای وبسایتتان را به کاربران نشان داده و آنها را متقائد کنید تا در وبسایت بمانند.
سرعت پایین وبسایت باعث میشود تا کاربران به مرور وبسایت را ترک کرده و خیلی سخت به آن بازگردند.
یک تحقیق گسترده در پرونده Strangeloop که شامل وبسایتهایی مانند Google، Amazon و سایر وبسایتهای بزرگ بیزینسی میشد، نشان داد که تاخیر 1 ثانیهای در نمایش محتوای سایت، باعث پریدن 7 درصد کاربران، 11% ترافیک کمتر و 16 درصد نارضایتی مشتریان شما خواهد شد.
جدا از این، گوگل و سایر موتورهای جست و جو، الگوریتم هایی را طراحی کردهاند که با استفاده از آنها، وبسایتهایی که سرعت بارگزاری پایینی داشته باشند را جریمه کرده و به رتبههای پایینتر خواهند فرستاد.
در کل اگر ترافیک و مشتریان بیشتری را برای وبسایت خود میخواهید، باید روی بهینه کردن سرعت سایت خود کار کرده و آن را به سریعترین حالت ممکن برسانید.
چگونه میتوانیم روی سرعت سایتمان کنترل داشته باشیم و آن را محاسبه کنیم؟
برخی از مالکین وبسایت تازه کار، بر این عقیده هستند که چون وبسایتشان روی سیستم خانگیشان سریع بارگزاری میشود، پس سرعت سایتشان بهینه است و نیازی به کار بیشتر ندارد. این یک اشتباه بزرگ است.
اکثریت مرورگرهای امروزی، دارای تکنولوژی کش هستند و زمانی که برای اولین بار وارد یک وبسایت میشوید، اطلاعات آن وبسایت روی مرورگر ذخیره شده و دفعهی بعدی که آن وبسایت را باز میکنید، مرورگر از روی اطلاعات ذخیره شده، وبسایت را سریعتر بارگزاری میکند.
به همین دلیل، کاربری که برای اولین بار از وبسایت شما بازدید میکند، تجربهی شما را نخواهد داشت و مدت بارگزاری وبسایت طولانیتر خواهد بود.
نکتهی مهم این است که کاربران از سرتاسر جهان و در موقعیتهای جغرافیایی مختلف، تجربهی متفاوتی را از وبسایت شما خواهند داشت.
به همین دلیل به شما توصیه میکنیم که از ابزار رایگان تست سرعت IsItWP برای آنالیز سرعت وبسایتتان استفاده نمایید.
حال که وبسایتتان را با این ابزار رایگان تست کردید، حال باید سرعت هدفی را برای وبسایتتان در نظر بگیرید و تمام سعی و تلاشتان را روی این بگذارید که به آن سرعت برسید.
پیشنهاد ما این است که سرعت هدف خود را روی 3 ثانیه بگذارید تا بتوانید به مرور به این سرعت دست پیدا کنید.
یادتان نرود که هر یک ثانیه پیشرفت در زمینهی سرعت، یک قدم بیشتر شما را به هدفتان نزدیک میکند.

چه مواردی باعث کند شدن وبسایت شما میشود؟
زمانی که وبسایت خود را با ابزارهای آنلاین آنالیز کنید، پیشنهادات زیادی را برای بهتر کردن سرعت دریافت خواهید کرد. اما اگر تازه کار باشید، قطعا گیج خواهید شد.
ما در این مقاله برخی از مهمترین اصطلاحات بهینه سازی سرعت را برای شما جمع آوری کردهایم.
اصلیترین مواردی که باعث کند شن وبسایت شما میشوند، به شرح زیر هستند:
میزبانی وب (هاست): زمانی که میزبانی هاست شما به درستی تنظیم نشده باشد، به سرعت سایت شما صدمه وارد خواهد شد. بنابراین پیشنهاد میشود که از یک شرکت معتبر و قابل اعتماد، هاست خود را خریداری کنید.
پیکربندی وردپرس: اگر سایت وردپرسی خود را به درستی تنظیم نکرده باشید و سیستم کش درستی برای آن فعال نباشد، باعث شکسته شدن وبسایت و کند شدن آن خواهد شد.
حجم صفحه: به کار بردن تصاویر حجیم در صفحهی وب، باعث دیر لود شدن آن صفحه خواهد شد.
افزونههای بد: نصب کردن افزونهای که از نظر کدنویسی بهینه نبوده و دارای کدهای مخرب است، میتواند صدمهی زیادی را به سایت شما وارد کند
کدنویسی بد: کدهای خارجی نظیر تبلیغات، بارگزاری کنندههای فونت و غیره میتوانند تاثیر زیادی را روی سرعت بارگزاری وبسایت شما بگذارند.
در ادامه قصد داریم تا برای بهتر شدن وضعیت سایتتان، مواردی را به شما توضیح دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

اهمیت یک هاستینگ خوب
سرویس هاستینگ وبسایت وردپرسی شما، نقش کلیدی را در عملکرد کلی وبسایت شما دارد. در حال حاضر شرکتهای زیادی در زمینهی ارائهی خدمات هاستینگ وجود دارند، اما شما باید سعی کنید تا بهترین و با کیفیتترین آنها را انتخاب کنید.
لازم به ذکر است که در سرویسهای هاستینگ اشتراکی، شما منابع مورد استفاده خود را با تعداد زیادی از وبسایتهای دیگر به اشتراک خواهید گذاشت. بنابراین زمانی که سرویس هاستینگ خود را با یک وبسایت پر ترافیک شریک شوید، تاثیرات بدی را در عملکرد وبسایت شما خواهد گذاشت.
به همین دلیل است که وبسایتهایی که از سرویس هاستینگ اختصاصی استفاده میکنند، عملکرد بهتری را در زمینهی سرعت دارند. این نوع سرویسها معمولا برای شما قابلیت بک آپ خودکار، بروزرسانیهای خودکار و همچنین سرویس امنیتی کارآمدی را برای شما فعال خواهند کرد.
بالا بردن سرعت سایت وردپرسی به سادهترین روشها
قطعا اگر در زمینهی کار با وبسایتهای وردپرسی یک تازه کار باشید، فکر کردن به انجام تغییرات در تنظیمات وبسایت به شما استرس زیادی را القا خواهد کرد.
البته اگر قصد دارید تا این مقاله را تا انتها بخوانید، پس دیگر نگران نباشید. ما در گذشته هزاران مدیر وبسایتهای وردپرسی را راهنمایی کردهایم و شما نیز در زمینهی بهینه کردن سایت خود به یک متخصص تبدیل خواهید شد.
ما به شما آموزش خواهیم داد که چگونه میتوانید سرعت وبسایت وردپرسی خود را بدون حتی یک خط کدنویسی افزایش دهید. پس در ادامه با ما همراه باشید.

یک افزونهی کش وردپرس قوی نصب کنید
صفحات وب وردپرس به صورت داینامیک هستند و این بدان معناست که هر دفعه صفحهای را باز میکنید، بارگزاری جدیدی انجام میشود.
برای ساخته شدن صفحات، وردپرس باید اطلاعات مورد نیاز را پیدا کرده، در کنار یکدیگر قرار داده و به شما نمایش دهد.
این عمل پروسهی طولانی دارد و هربار که کاربران از وبسایت شما بازدید میکنند، این پروسه از اول انجام میشود و به همین دلیل نیز سرعت سایت شما پایین خواهد آمد.
برای جلوگیری از این مسئله، پیشنهاد میکنیم که برای سایت وردپرسی خود یک افزونهی کش نصب کنید. سیستم کش میتواند سرعت سایت وردپرسی شما را به طور میانگین بین 2 تا 5 برابر افزایش دهد و از بارگزاریهای طولانی جلوگیری نماید.
در تصویر زیر میتوانید روند بارگزاری یک وبسایت به صورت عادی و روند بارگزاری از فایل ذخیرهی کش را مشاهده نمایید. زمانی که یکی از صفحات سایت شما بارگزاری میشود، افزونهی کش یک نسخهی کپی از ان صفحه تهیه کرده و دیگر نیازی نیست تا دفعهی بعد همان پروسه تکرار شود.
در تصویر بالا مشاهده میکنید که کاربر درخواست خود را به وردپرس ارسال کرده و وردپرس نیز درخواست شما را از سرور MySQL درخواست میکند. سپس MySQL درخواست مورد نظر شما را در بانک اطلاعاتی جست و جو کرده و در صورت پیدا کردن آن، در قالب کدهای HTML به شما نمایش میدهد.
این یک پروسهی وقت گیر و طولانی است. بنابراین وجود یک سیستم کش میتواند این پروسه را خلاصه و کوتاه کند.
در حال حاضر افزونههای مفیدی در زمینهی کش وجود دارند که از بین آنها به شما استفاده از نسخهی پریمیوم WP Rocket و نسخهی رایگان WP Super Cache را پیشنهاد میکنیم.

تصاویر را برای افزایش سرعت بهینه کنید
تصاویر مواردی هستند که به محتوای شما جان میبخشند. محققان متوجه شدهاند که وجود تصاویر و سایر جلوههای بصری، میتوانند 80% تعامل کاربران را با محتوای شما بیشتر کنند.
اما اگر این تصاویر را بهینه نکنید، عملکرد عکس خواهند داشت و میتوانند به سرعت سایت شما صدمه وارد کنند. در حقیقت، بهینه نبودن تصاویر از جمله مشکلات بسیاری از وبسایتهای تازه کار است و بسیاری از مدیران وبسایتها نمیدانند که بارگزاری تصاویر حجیم تا چه حد میتواند به وبسایت شما صدمه وارد کند.
قبل از اینکه تصاویر را به صورت مستقیم از گوشی و یا رایانهی شخصی وارد سایت کنید، پیشنهاد میکنیم که با ابزارهای آنلاین و نرم افزارهای ویرایش عکس، حجم آنها را کاهش داده و سپس آنها را در سایت وردپرسی خود بارگزاری نمایید.
تصاویر میتوانند در فرمت اولیهی خود بسیار حجیم باشند. اما بسته به فرمت و نوع فشرده سازی که انتخاب میکنید، میتوانید حجم تصاویر را تا 5 برابر کاهش دهید. معمولا ما برای تصاویر وب، از فرمت JPG استفاده میکنیم.
شاید بپرسید که چرا PNG نه؟ تصاویری که فرمت PNG دارند دارای کیفیت بسیار بالایی هستند و به همین دلیل هم حجم بسیار بالایی دارند. بنابراین استفاده کردن از این تصاویر در سرعت سایت شما تاثیر بسیار منفی خواهد گذاشت.
از طرفی دیگر، تصاویری که فرمت JPG دارند، کیفیت کمتر و در عین حال حجم کمتری را نیز دارند و به همین دلیل در پایین آمدن سرعت بارگزاری سایت شما بسیار تاثیر گذار هستند.
اما گاهی اوقات نیز تصاویر شما به صورت شفاف هستند و برای از بین نرفتن شفافیت، مجبور هستید تا از فرمت PNG استفاده نمایید.
در جدول زیر میتوانید تفاوت بین فرمتهای مختلف را مشاهده نمایید:
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، تفاوت زیادی بین فرمتهای مختلف وجود دارد.
سادهترین روشها برای بهینه کردن سرعت سایت وردپرسی
حال پس از اینکه یک افزونهی کش نصب کرده و تصاویر سایت خود را بهینه کردید، میتوانید افزایش سرعت وبسایت خود را به وضوح مشاهده نمایید. همچنین میتوانید برای دریافت گزارش کامل از پیشرفت وبسایت، از ابزارهایی نظیر GTMetrix و Google Pagespeed Insight استفاده نمایید.
اما اگر فکر میکنید دیگر کافی است، سخت در اشتباه هستید!
در ادامه قصد داریم تا راه و روشهای بیشتری را برای بهتر کردن سرعت سایت وردپرسی با یکدیگر بررسی کنیم و تا حد امکان به بهینه سازی سرعت وبسایت بپردازیم.
برای انجام دادن این ترفندها، نیازی به هیچگونه دانش فنی و یا کدنویسی نخواهید داشت و به سادگی هرچه تمامتر میتوانید آنها را انجام دهید.

سایت وردپرسی خودتان را بروز نگه دارید
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای گسترده است که به طور مداول بروزرسانی شده و در کنار رفع مشکلات و اضافه کردن ویژگیهای جدید، باگهای امنیتی و خطرناک را نیز رفع کرده و سایت شما را از خطر هک شدن نجات میدهد.
در کنار هسته وردپرس، افزونهها و قالب سایت شما نیز نیاز به بروزرسانی دارند و باید در سریعترین حالت ممکن و پس از تحقیق در مورد بروزرسانیهای جدید، آنها را نصب کنید.
به عنوان یک ادمین سایت، این وظیفهی شما است که این بروزرسانیها را نصب کنید تا هم عملکرد فنی سایت ضعیف نشود و هم سایت از خطرات امنیتی دور باشد.
عملیاتی که در پس زمینهی سایت در حال اجرا هستند را بهینه کنید
عملیات پس زمینهی وردپرس، برنامه ریزی شدهاند تا کار خاصی را انجام دهند. از جمله این عملیات میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- عملیات بک آپ گیری از افزونههای وردپرس
- عملیات ارسال پستهای زمانبندی شده
- عملیات بررسی برای دریافت بروزرسانیهای جدید
- موتورهای جست و جو و سایر خزندههایی که قصد دارند تا محتوا را مکش کنند
عملیاتی مانند ارسال پستهای زمانبندی شده و بررسی برای دریافت بروزرسانیهای جدید، تاثیر نسبتا کمی را روی سرعت وبسایت میگذارند.
اما عملیات دیگری مانند افزونههای بک آپ گیری و عمل خزش توسط موتورهای جست و جو، میتوانند سرعت وبسایتتان را کاهش دهند.
برای جلوگیری از این مسائل، باید مطمئن شوید که افزونه بک آپ شما تنها زمانی اجرا شود که میزان ترافیک سایتتان پایین است. همچنین باید میزان اطلاعاتی که قصد دارید تا از آنها بک آپ تهیه کنید را مشخص کنید.
خلاصه متن بگذارید
در حالت پیشفرض، وردپرس محتوای کامل پستهای شما را در صفحهی اصلی نشان میدهد. این یعنی صفحهی اصلی شما به همراه محتویات آن از جمله برچسبها، دستهبندیها و سایر المانهای آن کندتر بارگزاری خواهند شد.
یکی دیگر از نکات منفی این مسئله، این است که کاربران دیگر صفحهی آن محتوا را بازدید نمیکنند و ترجیح میدهند که آن محتوا را در همان صفحه بخوانند که باعث میشود تا Pageviews یا بازدید صفحات سایت شما به طرز چشمگیری کاهش یابد.
شما باید تنظیماتی را انجام دهید که صفحهی اصلی سایت شما به جای نمایش اطلاعات کامل محتوا، خلاصهای از آنها را نشان دهد و کاربران بتوانند با کلیک روی دکمه “ادامه مطلب”، باقی محتوای شما را مشاهده نمایند.
کامنتها را به صفحات مختلف تقسیم کنید
آیا برای محتوایی که مینویسید، کامنتهای زیادی را دریافت میکنید؟ تبریک میگوییم! این یعنی سایت شما یک سایت موفق است و توانستهاید تا نظر کاربران زیادی را به سمت خود جلب کنید.
اما بارگزاری هزاران هزار کامنت میتواند سرعت بارگزاری سایت شما را به طرز چشمگیری کاهش دهد.
شما میتوانید در وردپرس از قسمت تنظیمات >> گفت و گو همانند تصویر، این قابلیت را به سادگی فعال کنید و کامنتهای صفحه را به صفحات دلخواه تقسیم نمایید.

از تکنولوژی CDN استفاده کنید
اگر یادتان باشد، در اوایل این مقاله ذکر کردیم که کاربران در سرتاسر جهان میتوانند تجربیات مختلفی را از زمان بارگزاری وبسایت شما داشته باشند.
این مسئله به این دلیل است که مکان سرور هاست شما تاثیر بسیار زیادی را روی سرعت بارگزاری وبسایت شما دارد.
به عنوان مثل، فرض میگیریم که سرور هاست شما در کشور آمریکا قرار دارد. شخصی که در آمریکا زندگی میکند، سرعت بارگزاری سریعتری را نسبت به شخصی که در کشور هند زندگی میکند، تجربه خواهد کرد.
تکنولوژی CDN مجموعهای از سرورهای مختلف در سرتاسر جهان است که اطلاعات فایل شما را شامل کدهای CSS، HTML، تصاویر و کدهای Javascript ذخیره میکنند و از نزدیکترین سرور به دست کاربران در سرتاسر جهان میرسانند.

ویدیوها و فایلهای صوتی خود را به صورت مستقیم در سایت وردپرسی آپلود نکنید
شما میتوانید فایلهای ویدیویی و صوتی خود را به صورت مستقیم در سایت وردپرسی خودتان آپلود کنید.
اما توصیه میکنیم که هیچوقت این کار را انجام ندهید!
وجود فایلهای ویدیویی و صوتی میتواند باعث تمام شدن ترافیک سایت شما و از کار افتادن آن شود. حتی اگر سرویس هاست خود را به اسم ” ترافیک نامحدود” نیز خریده باشید، باز هم امکان بسته شدن سایت شما از طرف میزبان هاستینگتان وجود دارد.
همچنین وجود ویدیوها و فایلهای صوتی حجیم، زمان بک آپ گیری از سایت شما را افزایش میدهد و برای بازگردانی وبسایت خود به حالت قبلی به مشکل خواهید خورد.
بنابراین پیشنهاد میکنیم که فایلهای ویدیویی خود را در سرویسهایی نظیر یوتیوب، ویمئو و آپارات آپلود کنید و از حجم و ترافیک بینهایت آنها استفاده نمایید.
همچنین وردپرس قابلیتی به نام Embed دارم که میتوانید با قرار دادن کد ویدیوهای خود در آن، ویدیوی آپلود شده در سایتهای دیگر را در وبسایت خود قرار دهید.
از قالبهای بهینه شده در سایت خود استفاده کنید
زمانی که قصد دارید تا قالبی را برای وبسایت خود خریداری کنید، حتما به بهینه بودن سرعت آن توجه داشته باشید. در حقیقت قالبهایی هستند که از نظر ظاهری بسیار زیبا طراحی شدهاند؛ اما کدنویسی آنها به صورت غیر بهینه و ضعیف کار شده و سرعت بارگزاری غیر استانداردی دارند.
پیشنهاد ما این است که به جای استفاده از قالبهای زرق و برق دار و پر از المانهای انیمیشنی و جلوههای ویژه زیاد، از قالبی استفاده کنید که ساده است، اما کدویسی و طراحی بهینهای دارد. شما بعدا میتوانید امکانات زرق و برق دار مختلفی را با استفاده از افرونهها به وبسایت خود اضافه نمایید.
از پلاگینهای بهینه و سریع استفاده کنید
برخی از پلاگینها به صورت بهینه کدنویسی نشده و کدهای غیر ضروری را بارگزاری میکنند. این مسئله باعث کند شدن وبسایت شما خواهد شد.
برای پی بردن به این مسئله که کدام یک از افزونهها بهینه هستند و کدام یک مضر، میتوانید قبل و بعد نصب کردن آنها یک تست سرعت از وبسایتتان بگیرید و با مشاهده کردن تغییرات پیش آمده، گزارش کاملی را از عملکرد افزونههای مختلف یادداشت نمایید.
روشهای پیشرفته برای بهینه کردن سرعت سایت وردپرسی
در بالا روشهایی را برای شروع کردن بهینه سازی سرعت وبسایت وردپرسی را به شما توضیح دادیم. البته لازم به ذکر است که فرق نمیکند که وبسایت شما وردپرسی باشد یا نباشد؛ در هر صورت میتوانید با استفاده از این روشها سرعت بارگزاری سایت خود را کاهش دهید.
حال اگر میخواهید تا بهترین سرعت ممکن را در بین تمام سایتها داشته باشید، در ادامه روشهایی را به شما توضیح خواهیم داد تا بتوانید در زمینهی سرعت، یک سر و گردن از سایر سایتهای رقیب خود بالاتر باشید.

در صورت نیاز از تکنولوژی Lazy Load استفاده نمایید
اگر در صفحهی اصلی خود از تعداد زیادی تصویر و ویدیو استفاده میکنید، استفاده کردن از تکنولوژی Lazy Load میتواند بسیار مفید و موثر باشد.
عملکرد Lazy Load به این صورت است که محتوای صفحه را دانلود کرده و به جای نمایش دادن آنها به یکباره، به مرور و به صورت تدریجی محتوا را نمایش میدهد.
همچنان که کاربران در صفحه پایین میروند، تصاویر و سایر المانهای صفحه به مرور بارگزاری شده و به کاربر نمایش داده میشوند.
Lazy Load همچنین برای گراواتار و کامنتها نیز استفاده میشود.
پستهای طولانی را به صفحات مختلف تقسیم کنید
بازدیدکنندگان پستهای طولانی و عمیقتر را به پستهای کوتاه و کم محتوا ترجیح میدهند. این محتوا همچنین رتبهی بهتری را در نتایج جست و جو دریافت خواهند کرد.
اما اگر محتوای طولانی به همراه تعداد زیادی تصویر را منتشر کنید، سرعت بارگزاری آن بسیار پایین خواهد بود.
به جای اینکه تمام محتوای خود را در یک صفحه قرار دهید، محتوای طولانی خود را به صفحات مختلف تقسیم کنید.
برای این کار، میتوانید به سادگی تگ “صفحهی بعدی” را در زیر صفحه قرار داده و از بازدیدکنندگان بخواهید که برای مشاهدهی ادامهی مطلب، به صفحهی بعدی بروند.
درخواستهای Http خارجی سایت را کاهش دهید
برخی از قالبها و افزونهها هستند که عوامل خارجی زیادی را از سایتهای دیگر بارگزاری میکنند. این عوامل خارجی شامل قطعه کدها، تصاویر و استایل شیت میباشند که از منابعی نظیر گوگل، فیسبوک و سایر منابع خارجی دیگر بارگزاری میشوند.
البته اشکالی ندارد که برخی از این عوامل خارجی در وبسایت شما وجود داشته باشند، زیرا این عوامل خارجی به صورت کاملا بهینه طراحی شدهاند و تاثیر بدی را روی سرعت سایت شما نمیگذارند.
اما اگر این افزونهها درخواستهای Http زیادی را ارسال میکنند، پس بهتر است که فکری به حال این افزونهها بکنید.
شما میتوانید با از کار انداختن این افزونهها، درخواستها را کاهش دهید و یا با ترکیب کردن کدها در یک فایل، تعداد کلی درخواستها را به طرز قابل توجهی کاهش دهید.
تعداد فراخوانیهای پایگاه داده را کاهش دهید
این بخش نیاز به اطلاعات کمی در زمینهی کدنویسی PHP دارد.
متاسفانه برخی از قالبهای وردپرسی هستند که بسیار ضعیف کدنویسی شده و تعداد زیادی کد فراخوان پایگاه داده در آنها وجود دارد. این قالبها اصول پایه و استانداردهای وردپرس را نادیده گرفته و با فراخوانی کردن پایگاه داده به صورت مکرر، باعث کند شدن سرعت بارگزاری وبسایت میشوند.
در این قطعه کد، هر بار که <?php تکرار شده است، فراخوانی پایگاه داده انجام شده:
1 2 3 4 | <html xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml” dir=”<?php language_attributes(); ?>”> <head profile=”http://gmpg.org/xfn/11″> <meta http-equiv=”Content-Type” content=”<?php bloginfo(‘html_type’); ?> charset=<?php bloginfo(‘charset’); ?>” /> |
اگر از یک قالب child theme استفاده میکنید، میتوانید کد زیر را به جای قطعه کد بالا قرار دهید:
<html xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml” dir=”ltr”>
<head profile=”http://gmpg.org/xfn/11″>
<meta http-equiv=”Content-Type” content=”text/html; charset=UTF-8″ />

پایگاه داده وردپرس را بهینه کنید
بعد از استفاده کردن از سایت وردپرس، پایگاه داده شما فایلهایی را خواهد داشت که به کار شما نخواهند آمد. شما میتوانید با استفاده از افزونه wp-sweep مدیریت کاملی را روی پایگاه داده خود داشته باشید و فایلهای اضافی آن که شامل پستهای حذف شده و سایر مواردی که دیگر به کار شما نمیآیند را حذف نمایید.
ارورهای مربوط به قفل امنیتی HTTPS/SSL را رفع کنید
گاهی اوقات با تغییر دادن سایت از HTTP به HTTPS و نصب کردن قفل امنیتی SSL، مشکلات عجیب و غریبی برای سایت شما پیش میآید.
اکثر مواقع با نصب کردن افزونه Really Simple SSL میتوانید این مشکل را حل کنید.

از افزونهی فایروال استفاده کنید
نصب کردن یک افزونهی امنیتی کارآمد میتواند از ورود فایلهای مخرب و حملاتی که از سوی هکرها صورت میگیرد، جلوگیری کند. شاید با خود بگویید که حملات هکرها چه ربطی به سرعت بارگزاری سایت دارد؟
باید بگوییم که اکثر حملاتی که از سوی هکرها صورت میگیرد، برای از کار انداختن منابع مهم وبسایت شما هستند و زمانی که منابع مهم وبسایت شما از کار میافتند، سایت شما به درستی بارگزاری نشده و کاربران تصاویر و اطلاعات عجیب و غریبی را مشاهده میکنند.
بنابراین با نصب کردن یک افزونهی امنیتی که حاوی دیوار آتشین است، از حملات هکرها جلوگیری نمایید.
ورژن PHP خود را به بالاترین سطح ارتقا دهید
وردپرس سیستم مدیریت محتوایی است که بخش زیادی از آن با PHP نوشته شده است. PHP یک زبان سمت سرور بوده و این یعنی روی هاست شما نصب شده است.
اکثر شرکتهایی که سرویس هاستینگ ارائه میدهند، از آخرین نسخهی PHP استفاده میکنند، اما احتمال کمی وجود دارد که ورژن PHP هاست شما پایین بوده و بنابراین سرعت سایت شما نیز پایین خواهد بود.
لازم به ذکر است که نسخهی هفتم PHP دو برابر پر سرعتتر از سایر نسخههای PHP است و شما باید هرچه زودتر سرویس هاستینگ خود را به این نسخه ارتقا دهید.
شما میتوانید با کمک افزونهی Version Info، نسخهی PHP سایت خود را ببینید. اگر سایت شما از یک نسخهی قدیمی PHP استفاده میکرد، از شرکت میزبان هاست خود بخواهید که آن را برای شما ارتقا دهند.
در نهایت امیدواریم که پس از خواندن و انجام دادن نکاتی که در این مقاله به شما توضیح دادیم، توانسته باشید تا سرعت بارگزاری وبسایت خود را تا حد قابل توجهی کاهش داده باشید.